Ordinis Ivridici In Academia Wittebergensi H. T. Decanvs Gottlieb Wernsdorffivs Philos. Ac Ivrivm Doctor, Instit. Prof. Pvbl. Ord. Cvriae Provincialis Scabinatvs Et Facvltatis Ivridicae Assessor Lectori Benevolo Salvtem [P. P. Dom. Iudica A. O. R. MDCCXCIII.] - Wernsdorf, Gottlieb (1793)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Karl August Schluckwerder jun. am 18. März 1793