Ordinis Ivridici In Academia Wittenbergensi H. T. Decanvs D. Gottlobvs Christianvs Klv͏̈gel Fac. Ivr. Wittenb. Assessor, Et in Senatv Civitatis Wittenb. Syndicvs L. B. S.: inest de ordine litis in causa amissarum cautionum publicarum in Saxonia datarum earumque anonymarum tractatio I. ; [P. P. Domin. XVII. post festum S. S. Trinitatis A. O. R. MDCCLXXXXIII.] - Klügel, Gottlob Christian (1793)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Heinrich Christoph Kirsch am 26. Sept. 1793