Academiae Vitembergensis H.T Rector Atqve Ordinis Ivridici Decanvs Christianvs Hanaccivs I.V.D Digest. Veteris Profess. Pvblicvs Cvriae Provinc. Scab. Et Facvltatis Ivrid. Assessor Lectori Benevolo S. D. P - Hanack, Christian (Prelo Ephraim Gottlob Eichsfeldi[i] Academiae A Typis, 1761)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Immanuel Gottlieb Freyberg am 20. Aug. 1761, enthält dessen Lebenslauf