Ordinis Ivridici In Academia Vitembergensi Pro-Decanvs Et Senior Andreas Florens Rivinvs D Potentissimi Ac Serenissimi Regis Polon. Ac Elect. Saxon. Consiliarivs Avlicvs Dig. Vet. Professor Pvblicvs Ordinar. Cvr. Provinc. Consist. Eccles Itemqve Scabinatvs Vitemb Assessor H.T. Acad. Rector Lectori Benevolo S - Rivinus, Andreas Florens (Ex Officina Schlomachiana, 1759)
Einladung zur juristischen Disputation von Ernst Gottfried Christian Klügel am 8. Juni 1759. - Enthält einen Lebenslauf des Kandidaten