Ordinis Ivridici In Academia Vitembergensi Senior Et H. T Decanvs andreas Florens Rivinivs D Potentissimi Regis Polon. Et Princ Elect. Saxon. Consilarivs Avlicvs Dig. Vet. Professor Pvblicvs Ordinarivs Cvriae Provincialis Consist. Ecclesiast Et Scabinatvs Vitembergensis Assessor Lectori Benevolo S: [Dabam Vitembergae die XXIII. Dec. MDCCLVIII.] - Rivinus, Andreas Florens (Schlomach, 1758)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Johann Karl Gebhard Reinhard am 29. Dez. 1758 - Enth. Lebenslauf des Kandidaten