Ordinis Ivridici In Academia Vitembergensi H. T. Decanvs Eivsdemqve Ordinarivs Et Senior Ernestvs Martinvs Chladenivs D Serenissimo Principi Electori Saxoniae A Con Siliis Avlae Et Ivstitiae Decretalivm Professor Pvblicvs Consistorii Ecclesiastici Director Cvriae Provincialis Et Scabinatvs Assessor Lectori Benevolo S: [Dabam d. XVI. Octobr. A. R. S. MDCCLXXIII.] - Chladni, Ernst Martin (Dürr, 1773)
Einladung zur jur. Disp. von Johann Christoph Lauter am 26. Okt. 1773. - Enth. Lebenslauf des Kandidaten