Ordinis Ictorvm Wittembergensivm H.T. Decanvs Christianvs Theophilvs Reinhardvs D. Potentissimi Regis. Pol. Et Elector. Saxoniae In Svmmo Provocationvm Senatv Consiliarivs Et Civitatis Consvl Lectori Benevolo S.P.D. - Reinhard, Christian Gottlieb (Ex Officina Schefflerianae, 1753)
Einladung zur juristischen Disputation von Friedrich Gottlieb Wilisch am 12. Okt. 1753. - Enthält einen Lebenslauf des Kandidaten