Ordinis Ivridici In Academia Vitembergensi H. T Pro-Decanvs Christophorus Lvdovicvs Crellivs D Potentissimi Reg. Polon. Et Pr. El Saxon. Consiliarivs Avlae Et Dig. Inf. Et Novi Professor Pvblicvs Ordinarivs Cvriae Provincialis Et Scabinatvs Vitembergensis Assessor Lectori Benevolo S.P.D - Crell, Christoph Ludwig (Prelo Ephraim Gottlob Eichsfeldi[i] Academia A Typis, 1743)
Einladung zur Verteidigung der juristischen Dissertation von Ernst Martin Chladni am 29. Novemberr 1743. - Enthält einen Lebenslauf des Kandidaten