Ordinis Ivridici In Academia Vittembergensi H.T. Decanvs Ioannes Godofredvs Kravs D. Digesti Infortiati Et Novi Professor Pvblicvs, Cvriae Provincialis, Scabinatvs Ac Facvltatis Ivridicae Vittembergensis, Nec Non Ivdicii Provincialis Inferioris Lvsatiae Assessor Lectori Benevolo S.P.D - Kraus, Johann Gottfried (Ex Officina Eichsfeldiana, 1736)
Einladung zur juristischen Disputation von Karl Ferdinand Zschoche am 13. März 1736