Ordinis Jctorvm In Academia Vittembergensi Pro-Decanvs Jo. Godofredvs Kravs, D. Digesti Infortiati Et Novi P. P. Cvriae Provincialis, Scabinatvs Et Facvltatis Jvridicae Vittembergens. Jvdicii Itidem Provincialis in Inferiori Lvsatia Assessor Lectori S.P. D.: [P. P. Vittembergae Dominica XXII. post Festum Trinitat. M DCC XXXIII.] - Kraus, Johann Gottfried (Schlomach, 1733)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Karl David Loss im Okt. 1733