Ordinis Ivridici In Academia Vitembergensi H. T. Pro-Decanvs Godfridvs Lvdovicvs Mencken, D. Digest. Vet. Prof. Pvbl. Cvriae Provinc. Scabinatvs, Consistorii Ecclesiast. Et Facvlt. Ivrid. Nec Non Ivdic. Dvcal. In Marchionatv Infer. Lvsat. Assessor Lectori Benevolo S. P. D. - Mencke, Gottfried Ludwig (Gerdes, 1729)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Christian Gottfried Schönemann, 14. Aug. 1729