Ordinis Ivridici In Academia Vitebergensi P. T. Decanvs Io. Balthasar Wernher, Ictvs, Potentiss. Polon. Peg. Et Elect. Sax. A Consiliis Avlae ... Lectori Salvtem Dicit - Wernher, Johann Balthasar von (Fincelius, 1728)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Heinrich Gotthelf Schmid am 7. Mai 1728