Ordinis Jvridici In Academia Vitembergensi Decanvs Jo. Balthasar VVernhervs Jctus Potentissimo Poloniarvm Regi, Et Electori Saxoniae, A Consiliis Avlae, Atqve Jvstitiæ, Ordinarivs, Et Antecessor Primarivs Etc. Lectori Benevolo S. D. - Wernher, Johann Balthasar von (Literis Vidvæ Gerdesiæ, 1725)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Justus Georg Chladni, 11. März 1725, enth. Lebenslauf des Kandidaten