Ordinis Jctorvm In Academia Vittembergensi H. T. Decanvs Gebh. Christianvs Bastinellervs D. Et Digesti Veteris Prof. Pvbl. Cvriae Item Electoralis Provinc. Consistorii Ecclesiastici Ac Scabinatvs Assessor Lectori Benevolo S. P. D. - Bastineller, Gebhard Christian (Kreusig, 1723)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Christian Gottfried Graefe am 23. Apr. 1723