Ordinis Jctorvm In Academia Vittembergensi H.T. Decanvs Gebh. Christianvs Bastinellervs D. Et Digesti Veteris Prof. Pvbl. Cvriae Item Electoralis Provinc. Consistorii Ecclesiastici Ac Scabinatvs Assessor Lectori Benevolo S.P.D. - Bastineller, Gebhard Christian (Literis Vidvae Gerdesianae, 1723)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Johann Friedrich Seyfried am 3. Apr. 1723, enth. Lebenslauf des Kandidaten