Lectorem Benevolvm Ad Orationem Qva Professionem Institvtionvm Jvris Civilis Rite Avspicabitvr Qva Decet Ratione Invitat Christophorvs Henricvs Bergervs D.: [P. P. Nonis Februariis, anno recuperatae salutis M DCC XIX.] - Berger, Christoph Heinrich von (Gerdes, 1719)
Einladungsschrift zu seiner Rede über die Institutiones Iuris Civilis