Ordinis Jvridici Vitembergensis p. t. Decanvs Jo. Balthasar Wernher, Jc. Potentissimo Poloniarvm Regi Et Electori Saxoniae A Consiliis Avlae Atqve Jvstitiae, Ordinarivs Academiae, Et Antecessor Primarivs Etc. Lectori S. D.: [P. P. Vitembergæ Dominica XXIII. p. Trinit. A. MDCCXVIII.] - Wernher, Johann Balthasar von (Gerdesius, 1718)
Einladung zur jur. Disputation von Christoph Gottlieb Wenzel, November 1718. - Enth. Lebenslauf des Kandidaten