Pro-Rectorem Magnificvm Illvstrissimos Comites Patresqve Ac Cives Academiae Ad Dispvtationem Inavgvralem Consvltissimi Svmmorvm In Vtroqve Ivre Honorvm Candidati Gotofredi Reinoldi Koeselisii Vitembergensis Eo, Qvo Par Est, Cvltv Et Stvdio Invitat Christoph. Henricvs Bergervs, D. Ordinis Ivridici In Academia Vitembergensi H. T. Decanvs: [P. P. Vitembergae Dominica XVII. post Trinitatis Anno R. S. MDCCXVIII.] - Berger, Christoph Heinrich von (Gerdesius, 1718)
Einladung zur Disputation von Gottfried Reinhold Köselitz, Oktober 1718. - Enth. Lebenslauf des Kandidaten