Ordinis Jvridici Vitembergensis Decanvs Christoph. Henr. Bergervs, D. Facvltatis Ivridicae Et Ivdicii Provincialis In Marchionatv Inferioris Lvsatiae Assessor B. L. S. P. D.: [P. P. Vitembergae Dominica XI. post Trinitatis Anno R. G. MDCCXVIII.] - Berger, Christoph Heinrich von (Gerdesius, 1718)
Einladung zur Verteidigung der jur. Dissertation von Carl Wilhelm Beyer am 1. September 1718. - Enth. Lebenslauf des Kandidaten