Corrvit Praestantissimae Mentis Domicilivm Viri Ervditione Mvltatvmqve Virtvtvm Gloria Praecellentis Christiani Friderici Richteri Medicinae Doctoris Spectatissimi Cvivs Ossa Cvm XI Octobris Tvmvlo Inferantvr Fas Est Vt Cives Academiae Fvnvs Freqventes Comitentvr Ad Qvod Solenne Officivm Qvoscvnqve Decenter Invitat: [P. P. Halae Magdeburgicae MDCXI V Idus Octobreis] - Stryk, Johann Samuel (Typis Christiani Henckelii, Acad. Typogr., 1711)
Nachruf auf Christian Friedrich Richter, Doct. med., +05.10.1711