Beatissimus Manibus Illvstrissimi Comitis Ac Domini Domini Ernesti Comitis Stollbergae Konigsteini ... A. D. IX. Novembris MDCCX. Magno Patriae Detrimento Maiori Bonorvm Omnivm Lvctv Vivis Exemti Pvblicvm Monvmentvm Positvrvs Hoc Qvidqvid Est Obseqventiss. F. Illvstriss. Eivs Excellentiae Dvm Viveret A Consiliis Avlae Et Ivstitiae Io. Philippvs Ringler, D. - Ringler, Johann Philipp (Ex Officina Strvckiana Typogr. Avl., 1710)
Nachruf auf den Grafen Ernst von Stolberg-Wernigerode, gest. 1710