Disputatio Theologica Qua Locus Ezech. Cap. XVI. v. 53. & 55. coll. v. 49. seq. Contra M. Ludov. Gerhardi Systema Apokatastaseōs eiusque §. 333. seqq. Explicatur & vindicatur - Löper, Johann Wilhelm (Spiegelius, 1730)
Iuveni Et moribus politissimo & litteris ornatissimo Nec non Ad praelara quoque surgenti Joachimo Danieli Löpero ... / D. Mich. Frid. Quade