Wybrane materiały z konferencji: "Samoidentyfikacja Narodowa i Religijna a Sprawa Mniejszości Narodowych i Religijnych w Europie Środkowo-Wschodniej", zorganizowanej w dniach 19 - 21 października 1993 roku / Cz. 1 Mniejszości narodowe i religijne w Europie Środkowowschodniej / red. naukowa Jerzy Kłoczowski ... - Kłoczowski, Jerzy (Wybrane materiały z konferencji: "Samoidentyfikacja Narodowa i Religijna a Sprawa Mniejszości Narodowych i Religijnych w Europie Środkowo-Wschodniej", zorganizowanej w dniach 19 - 21 października 1993 roku, 1993)
Engl. Inhaltsverz.