Christiani Wildvogelii. Jcti, Consiliarii Saxo-Isenacensis Intimi Et Antecessoris Collegii Jvridici h. t. Decani, De Stvltitia Emtoris ad L. 3. pr. ad L. Falcid. Programma Inavgvrale: P. P. Jenæ, D. XXIIX. Jvlii A. C. MDCCIX. - Wildvogel, Christian (Literis Johannis Adolphi Mulleri, 1709)
Einladung zur öffentl. Probevorlesung von Andreas Simson Biechling, 28. Juli 1709