Ordinis Ivridici In Academia Wittebergensi H. T. Decanvs Gottlieb Wernsdorffivs Philosophiae Ac Ivrivm Doctor, Institvtionvm Imperial. Prof. Pvbl. Ord. Cvriae Provincialis, Scabinatvs Et Facvltatis Ivridicae Assessor Lectori Benevolo Salvtem [P. P. Vitebergae Saxon. Dominica VI. post Fest. Trinitatis A. O. R. MDCCXCV.] - Wernsdorf, Gottlieb (1795)
Einladung zur jur. Disp. von Ernst Friedrich Pfotenhauer am 13. Juli 1795