Nic. Hieronymi Gvndlingii ICti Et Antecessoris Errores Pragmaticorvm De Renvnciatione Hereditatvm Filiarvm Illvstrivm = Von dem Verzicht Adelicher Töchter - Donauer, Christian Daniel; Böhmer, Justus Henning (Litteris Hendelianis, 1751)
Neuauflage einer Dissertation von 1729: Respondent war Christian Daniel Donauer