Commentatio De Poeseos Biblicae Exegesi Poetica: Panegyri Sollemni Post Natalem Avspicatissimvm ... Friderici Tertii Dvcis Saxoniae ... Domini Nostri Et Patris Patriae Clementissimi D. XXVIIII. Apr. MDCCLIIII. In Illvstri Gymnasio Gothano Celebrandae Et Invitationi Observantissimae Ad Orationes Trivm Ivvenvm Eximiorvm ... Avdiendas Praemissa A Io. Henr. Stvss Gymn. Rect. Et Reg. Prvss. Acad. Scientiar. Collega - Stuß, Johann Heinrich (Litteris Reyherianis, 1754)
Mit Einladung zu den Schulreden von Johann Esaias Sauerbrey, Johann Heinrich Bertuch und Johann Friedrich Christian Birckel aus Gotha