Ordinis Ivridici In Academia Vittembergensi H. T. Decanvs Gebh. Christianvs Bastinellervs Ictvs Sac. Reg. Maiest. Polon. Ac Princ. Elect. Saxon. A Consiliis Avlae ... Lectori Salvtem Dicit - Bastineller, Gebhard Christian (Gäbert, 1728)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Karl Friedrich Köhlau, 19. Aug. 1728