Commentativncvla De Stvdio Caroli M. In Propaganda Et Conservanda Religione Christiana - Roth, Sigismundus Fridemann Carolus (Literis Viduae Langenhemiae, 1766)
Gratulationsschrift anläßlich des Amtsantritts von Matthias Michael Kümmelmann, Dezember 1766