Transitus in alterum sexum: Thomas Aquinas quidamque thomistae - Redmond, Gualterius (Sapientia, 2023)
“Homo potestne sexum suum mutare?”, “mulier potestne transire in virum?” vel “vir in mulierem?” Hujusmodi quaestiones, quae anthropologiam philosophicam radicitus attingunt, acriter disputantur hodie in Statibus Unitis, immo ubique. Disputationibus summatim explicatis, doctrinae appositae ostendabuntur Thomae Aquinatis atque quorundam discipulorum praesenti temporis. Denique, disceptatione perbrevi recensa, interpretatio proponetur.