Generalis relativitatis theoria : geometria et philosophia - Meneses, Borges de (Sapientia, 2005)
Synopsis: De Generalis Relativitatis Einsteinianae theoria usque ad philosophiam, ut Riemanniana geometria novas aequationes nos doceat, in hoc articulo loquimur.