Sean McGuire, Biblijos hermeneutika metamodernioje atmosferoje: interpretacijos skirtumų supratimas ir teologinė integracija praktikoje - Nestelieiev, Maksym (Bogoslovs'ki rozdymi, 2025)
Review of Biblical Hermeneutics in the Metamodern Mood, McGuire, Seán M. W. Biblical Hermeneutics in the Metamodern Mood: Understanding Differences in Interpretation and Theological Integration in Practice. Eugene: Pickwick Publications, 2024, 220 pp.; ISBN: 979-8385209026 (pbk)