[Rezension von: Dziadosz, Dariusz, 1968-, Gilgal : Biblia - archeologia - teologia : studium historyczno-krytyczne deuteronomi(sty)cznych tradycji o podboju Kanaanu] - Parchem, Marek (Collectanea theologica, 2023)
Collectanea Theologica