[Rezension von: Lemański, Janusz, Prawo Pana doskonałe - krzepi życie (Ps 19,8a) : kilka refleksji na temat istoty prawa i sprawiedliwości w Starym Testamencie] - Kuśmirek, Anna (Collectanea theologica, 2020)
Collectanea Theologica