[Rezension von: Bartnicki, Roman, Jezus w drodze do śmierci i zmartwychwstania : komentarz do Ewangelii Marka 8,27-16,20 ; Cz. 1: Mk 8,27-13,37] - Stasiak, Sławomir (Collectanea theologica, 2020)
Collectanea Theologica