Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1926)
Recenserade böcker: Östergötlands fornminnes- och museiförening. Handledning i kulturminnesvård och hembygdskunskap. Linköpin 1925 H. J. Moser, Die evang. Kirchenmusik in volkstümlichern Ueberblick. Stuttgart 1926