Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1926)
Recenserade böcker: Gunnar Rosendal, Nutida teologi och förkunnelsen. Diak. förl., Sthlm Albert Sleumer, Kirchenlateinisches Wörterbuch. Limburg a d. Lahn, 1926