Årsredogörelse för Sällskapet Kyrkosångens Vänners verksamhet år 1925 - Lindberg, G. (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1926)
Centralkommitén Skara stiftskrets Linköpings stiftskrets Växjökretsen Lunds stiftskrets Strängnäskretsen Ärkestiftets krets Göteborgs stiftskrets Västerås stiftskrets Härnösands stiftskrets P. M. till herrar kretsordförande, sekreterare och kassaförvaltare