Sällskapet Kyrkosångens Vänners verksamhet år 1926 - Mellander, Ax (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1927)
Centralkommitén Skarakretsen Linköpins stiftskrets Växjökretsen Lunds stiftskrets Strängnäs stiftskrets Göteborgs stiftskrets Härnösands stiftskrets P.M. till hrr kretsombud, sekreterare och kassaförvaltare