Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1927)
Recenserade böcker: Julboken 1926. Redigerad av H. E. Hallberg. Diakonistyrelsens förlag, Stockholm Julhelg för svenska ham 1926. Diakonistyrelsens förlag, Stockholm