Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1928)
Recenserade böcker: Något om de rytmiska koralerna av Daniel Rudin. V. D. M., ex. organist och musiklärare. A. V. Carlsons bokförl. A.- B. Karl Englund, Bachstudiet. Klioförlaget, Stockholm 1928