Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1928)
Recenserade böcker: Robert Will, Le Culte, Etude d´Histoire et de Philosophie religieuses. Tome premier. Strasbourg, Paris 1925 Robert Will, Le Culte mystique. Strasbourg, Paris 1924