Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1928)
Recenserade böcker: Gunnar Jeanson och Julius Rabe, Musiken genom tiderna. En populär framställning av den västerländska tonkonstens historia. Gebers förlagVår Sång. Utgiven av Sveriges Körförbund. Red.: S. Appelquist, Jönköping Rudolf Otto, Gustav Mensching, René Wollau, Liturgische Blätter für Prediger und Helfer. Reihe II, Heft 3,4. Leopold Klotz, Gotha Melodier till Svenska Mässan. Utdrag för församlingens bruk ur 1923 års Missale. Diakonistyrelsens förlag, Stockholm 1928