Sällskapet Kyrkosångens Vänners verksamhet år 1927 - Sandzén, G. (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1928)
Centralkommitén Skarakretsen Linköpings stiftskrets Växjökretsen Lunds stiftskrets Strängnäs stiftskrets Göteborgs stiftskrets Härnösands stiftskrets Ärkestiftets stiftskrets Växterås stiftskrets P. M. till hrr kretsombud, sekreterare och kassaförvaltare