Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1929)
Recenserade böcker: Årets julböcker och jultidningar Manfred Björkquist, Den bundna och den fria kyrkan. Studentrörelsens förlag Oscar Mannström, Livsträdet och livsbrunnen. Förklaringar till Olle Hjortzbergs bilder i Gustaf V:s kyrkobibel 1927. Svenska kyrkans Diakonistyrelses bokförlag, Stockholm 1929 Egon Wellesz, Bysantinische Musik. Breslau 1927 Jahrbuch für Liturgiewissenschaft. In Verbindung mit Prof. Dr. A. Baumstark und Prof. Dr. A. L. Mayer herausgegeben von D. Dr. Odo Casel O. S. B. Achter band. Münster in Westfalen 1928 Thure Peterson, Själens vägar. Sv. kyrkans diakonistyrelses bokförlag