Kyrkosångens Vänners Årsredogörelse - Marklund, Joh (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1929)
CentralkommiténSkarakretsen Linköpings stifts krets Strängnäskretsen Härnösands stiftskrets Växjö-kretsenP. M. till herrar kretsombud, sekreterare och kassaförvaltare