Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1929)
Recenserade böcker: 40 nya koralförspel. Utgivna av Ärkestiftets organistförening. Svenska kyrkans diakonistyrelses bokförlag, Stockholm Das Bärenreiter-Jahrbuch. Fünfte Folge 1929. Herausgegeben von Karl Vätterle. Bärenreiterverlag, Kassel Celler Passion 1637. Herausgegeben von Fritz Schmidt. Bärenreiter Verlag zu Kassel