Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1929)
Recenserade böcker: Orgelns byggnad och vård av C. F. Hennerberg. J. A. Lindblads förlag, Uppsala Svenska Kyrkomusici, Biografisk uppslagsbok 1928. Utgiven av Helge Olseén, under redaktionell medverkan av preofessor Otto Olsson. Helge Olséns förlag, Stockholm 40 nya koralförspel. Utgivna av ärkestiftets organistförening. Sv. kyrkans diakonistyrelses bokförlag, Stockholm Vier Psalmen und Christliche Gesäng mit vier Stimmen auff die Melodeyen jugqeiss componiert durch Hans Leo Hassleer 1607. Bärenreiter-Ausgabe 2. Folge. Psalmen und Christliche Gesäng etc. Av samma kompositör. Bärenreiter-Ausgabe Körsånger till kyrkliga högtidsdagar. Av Johannes Blennow. Eget förlag, Löderup