Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1930)
Preliminärt Program för Sjunde Allmänna Svenska Kyrkosångsmötet i Örebro den 17-20 oktober 1930 Fjärde allmänna organist- och kantorsmötet Utmärkelse Strängnäs Stifts Kyrkosångsförbund Val Hymner för flickkörer Augustinusminnet Kantorsskifte i Kreuzkyrkan Värdefulla editioner Söndagsvesper Organistmötets deltagare