Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1930)
Kyrkomusikerval Passions- och påskmusik i Stockholm Rättelse Kyrkosångsfest i Åboland Ärkestiftets kyrkosångsförbund Tysklands evangeliska kyrkosångsförbund